Det har nå gått litt over en uke siden vi kom hit. Ylva og jeg elsker det her. Ylva er en av vennene mine som ble med meg hit til India. I påskeferien fortalte jeg henne om at jeg skulle til India og studere med kulturstudier, samme dag bestemte hun seg for å bli med. Så nå er vi her og vi stortrives. Det som er så deilig med å reise med henne er at vi begge var enig på forhånd om å prøve å bli kjent med nye mennesker og ikke bare holde oss til hverandre. Det har vi klart så langt og det skal vi fortsette med.

For å prøve å passe inn i India har vi selvfølgelig vært på shopping, kanskje til og med litt for mye shopping. Her kan du få alt fra skreddersydde klær, all slags krydder, smykker og annet håndverk. Jeg tok litt av her om dagen og begynte å designe egen kjole, smykke og sari. Dette kommer ikke til å ende bra, jeg kan jo ikke fortsette slik. Men det er så mange farger og mønstre overalt så inspirasjonen tar jo helt av.

En ting jeg aldri kommer til å bli vant til er hvor utrolig lang tid alt tar her. Det å kjøpe noe så enkelt som en liten is er en kamp mot klokka. For innen du får kjøpt den har den smeltet, det hjelper heller ikke at de som sitter i kassa bruker 40 min per kunde. Jeg må bare bli vant til det, ellers så kommer jeg til å klikke.

Denne uka skal jeg prøve å ta flere bilder, så gled dere til neste innlegg.

 

dsc_0022

dsc_0011

dsc_0005

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *