Etter å ha levert gruppeeksamen på fredag var det mange som kjente på en stor lettelse, for de siste to ukene har vært intense. Man lærer mye av å jobbe så tett på hverandre, og det er en viktig erfaring å ta med seg. Avskjedsfest fredag kveld med alt som hører med, og felles-avreise lørdag morgen – det var tydelig at studentene har hatt en fantastisk reise og drar videre med vanvittig mange erfaringer. Noen drar rett hjem til mor, andre fortsetter på tur alene – eller med venner de har fått gjennom kulturstudier. Skoleoppholdet i Hoi An er i alle fall over for denne gang, men over nyttår inntar en ny klasse denne romantiske lykte-byen, kanskje er du en av dem som blir med?

Noen tanker fra bloggskribenten:
Det å få mulighet til å gjøre feltarbeid i en kultur som er så ulik den nord-europeiske, er en opplevelse som er helt unik, og utrolig givende. Kulturstudier er et glimrende konsept som kombinerer reising og utdanning på en jordnær og solid måte, i samarbeid med gode skoler i Skandinavia. Læringen er todelt: Skolehverdagen med forelesninger, seminarer og tilhørende lesing er den ene delen, mens det å være på reise er den andre delen. Ved å reise med kulturstudier får du en blanding av trygt og fint organisert opplegg (med ekskursjonen til Ka-Tu village, bilfabrikk, Danang, fotballkamper med lokalbefolkningen og relevante kinovisninger) og du har mye fritid til å oppdage Hoi An og Vietnam for øvrig på egenhånd. Konseptet er godt, rammen ligger på plass- og så er resten opp til deg!

Takk for meg: Karoline Amb.

For usensurerte betraktninger av livet for øvrig, følg gjerne med her: www.karolineamb.no
fullsizerender2

fullsizerender

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *