Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica

San Isidro de El General

Studiestedet

Bosted og mat

Reise i Costa Rica

Getty Images

#Costa Rica

Flickr

 
  #CostaRica

Blogg

Bli kjent med Costa Rica

Ved å bo i San Isidro har du god mulighet til selv å gjøre deg kjent med lokalbefolkningen, og de av dine medstudenter som kommer fra byen. I tillegg tilbyr Kulturstudier mange aktiviteter som gir deg anledning til å lære om Costa Rica; Introduksjonsprogram med velkomstfest, guidet tur til historiske og kulturelt sentrale steder i San Isidro og omegn, og forelesninger om samfunnsliv, historie og politikk. Det vil bli arrangert ulike ekskursjoner og lagt opp til sosiale møteplasser. Kulturstudier har et bredt nettverk i León og det vil være mulig å engasjere seg i ulike typer sosialt arbeid. Blant aktivitetene som er våre studenter vanligvis deltar på er salsa- og surfetimer, film- og quizkvelder, konserter, fotball og annen trening. I San Isidro ligger alt til rette for en aktiv livsstil med både strand og jungel, vulkaner, fosser, fjell og innsjøer.

Kultur og historie

Klima

Klimaet i Nicaragua er tropisk. I løpet av vårsemesteret stiger temperaturen gradvis fra svært behagelig til svært varmt, med lite nedbør. Høstsemesteret tilbyr en behagelig varme, men et fuktigere klima og tidvis regn. Noen ganger kommer monsunen i løpet av høstsemesteret, og da regner det intenst i dagesvis. I lenken nedenfor kan du se gjennomsnittstemperaturer og nedbør for hele året.

Se klimadata på BBC Weather

Flyreisen

Flyreisen ordner du selv. Vi anbefaler at du kjøper fleksible billetter slik at du kan endre planer. Hvis du ønsker hjelp, tilbyr vårt reisebyrå GoXplore flyreiser til alle våre studiesteder. De kan booke deg inn på en fellesavgang sammen med andre medstudenter, eller sette opp en individuell reiserute.

Les mer om flyreisen

Studentforsikring

For å sikre at alle våre studenter er riktig forsikret gjennom hele studieoppholdet har Kulturstudier inngått avtale om kollektiv forsikring med Gouda reiseforsikring. Denne forsikringen er obligatorisk for norske studenter. Kulturstudier sender automatisk forsikringsbevis med faktura til alle studenter i god tid før studiestart.

Les mer om forsikringen

Fakta om Costa Rica

  • Hovedstad

    San Jose

Er det noe du lurer på?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så fort vi kan.

Takk. Du hører fra oss innen en arbeidsdag.

 

Instagram kan du se studenters bilder fra studiestedene.

Les studentenes blogger fra studiestedene.

Besøk oss på Facebook for nyhetsoppdateringer.