Heisann!

Forrige uke var vi ute å reise i India. Vi dro til sydspissen av kontinentet med nattbuss. Det var faktisk skikkelig god standar på bussen. Man fikk en helt egen seng, som var ren og luktet godt. Man fikk også en liten velkomstgave med snacks, mango juice og kjeks. Bussturen tok åtte timer. Vi dro sent på kvelden slik at vi kunne ha muligheten til å være der hele dagen. Byen var helt ok, så vi bestemte oss for å dra videre til Varkala til tross for at vi hadde betalt for å bli der en dag til. Vi tok tog videre som tok ca fire timer. Toget hadde også veldig god standard og det var mer enn nok plass til alle. Billettene i seg selv kostet mellom 10-15 kr for fire billetter, så sinnsykt billig. I Varkala var vi for det meste på strendene, shoppet eller spiste utrolig mye god mat.

Tro det eller ei så møtte vi faktisk på noen fra familien til Ylva i Varkala når vi var ute å gikk langs gaten. Snille som de var så inviterte de oss på middag hvor Ylva spiste all slags type sjømat og koste seg skikkelig.

Vi ble også kjent med en Amerikaner som heter Adam. Han var utrolig hyggelig og vi hadde mange spennende diskusjoner. Vår andre venn hette Priti. Hun var litt av en karakter, jeg har aldri hørt så mange spennende historier før. Hun har reist over alt og hun kjente nesten alle i Varkala til tross for at hun bare hadde vært der en dag før oss. Det var en utrolig fin langhelg hvor vi møtte spennende mennesker, spiste den beste maten jeg har smakt og for en natur, det var så vakkert.

 

skjermbilde-2016-10-12-kl-20-04-32
Varkala
dsc_0058
Varkala

dsc_0045

dsc_0040

dsc_0030

dsc_0021
Cape Comorin
dsc_0016-1
Cape Comorin
dsc_0004
Cape Comorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *