Siste nytt fra Vietnam. Charlotte har blitt frisk, Rikke har kjøpt seg flere kjoler, det er fortsatt overskyet og skolearbeidet ligger tungt på skuldrene våre.

Nå til helga skal vi på en dagstur til noen gamle ruiner som heter My Son og også besøke noen fjell og etterpå en surfe-strand. Det blir spennende å få sett litt mer av Vietnam, vi har jo nok av tid i Hoi An. Men, man blir aldri lei av denne byen. Hver gang man går ute i gatene, så oppdager man noe nytt. I går dro vi ut å spiste på et sted alle kaller “langbordene”, som er et sted med masse lange bord hvor hvert bord har sin egen kokk. Et veldig billig sted med veldig god mat. Vi bestilte oss Wonton(kjempegod) og etterpå bananpannekake som mange hadde skrytt sånn av. Den smakte gummisåle..

Etterpå tok vi oss tid til å gå litt i gatene og se.

Vi lurer litt på hva “FRESH beer” egentlig betyr…

Denne damen står og pusser tennene midt på gata. Lurer på hva hun pusser de med egentlig, for tennene var helt svarte.

Ane og Charlotte

Tuva og Rikke

Rikkes bananpannekakerester som bart og smilemunn.

Denne sjokolademelka kan ikke ha bestått av annet enn: smelta sjokoladeis, oboy-pulver, kakaopulver, sjokoladesaus, smelta kokesjokolade og en halv kilo sukker. Smakte ihvertfall sånn.

Hoi An’s eksotiske gater.

Usikker på hva dette er.. men det ligger hvertfall i en av gatene her.

Trivelig liten gatekiosk.

Trivelige små gatevenner. DETTE er grunnen til at vi går å stirrer nedi bakken hele tiden.

Skomaker på gata. Legg merke til de nydelige føttene de har plassert oppi sandalene. Spesielt det paret med kun én fot.. creepy.

Og nok en gang.. man er jo bare nødt til å spørre: Funker dette på tenner også?
– Rikke og Charlotte –

2 thoughts on “Vietnam – Gatene i Hoi Ai

  • Hei! Er det slik at de fleste som reiste hadde med seg en eller flere bekjente? Jeg vurderte å melde meg på neste semester, men har ikke klart å rekruttere noen andre ennå. Jeg er ikke så utavendt og vet ikke hvordan oppholdet kommer til å være hvis jeg må starte turen helt alene. Hvordan er forholdet der borte?

  • Hei Olga! De fleste som reiser med Kulturstudier reiser alene, men det arrangeres Bli-kjent-treff før avreise, så mange møter og blir kjent andre studenter før avreise. Det finnes også Facebookgrupper der du kan bli kjent med de andre studentene, og det arrangeres en fellesreise som gjør at du ikke trenger å reise alene nedover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *