Hei!

I helgen har vi vært i byen Hue, som ligger ca tre timer unna Hoi An. Vi var vel 11 stykker som dro sammen, og så frem til å sove i store, myke senger og dusje i glovarmt vann. Selv om ikke sengene var helt som de hjemme i Norge, må det – etter en måned med bare kaldtvann – ha vært den beste. dusjen. ever.

Bussen vi tok både til og fra var ganske så kul! Det var en buss med to seter over hverandre som køyesenger, hvor man kunne legge setene helt ned til senger. På vei hjem opplevde vi forresten noe helt sykt, lynet slo nemlig ned rett ved siden av bussen! Under en meter vekk fra oss så vi at det gnistret, og vi syntes jo at dette var kjempeskummelt. Bussjåføren derimot, han bare lo. Det gikk hvert fall bra med oss alle!

Fra bussturen:

Dårlige bilder, men prøvde å få frem hvordan bussen så ut

Byen Danang fra bussruta

Vi var i Hue i to netter. Dag 1 gikk til å utforske byen, da spesielt den gamle delen. Hue er veldig kjent for alle templene sine i tillegg til the Imperial City, hvor Nguyen-keiserne bodde, så dette var jo obligatorisk å dra og se på. Vi kjørte rundt i en stor golfbil i Keiserbyen og den Forbudte by, så vi rakk å se mest mulig.

Guro (som går på krykker stakkars) fikk seg nye venner, haha. Det er forresten superhipt å vise peace-tegn feil vei på bilder som hun ene gjør her!

Fra Vietnamkrigen

 

I Hue var trafikken til og med enda mer crazy enn i Hoi An. Vi leide sykler, og det var ikke det letteste vi har gjort, når vi i tillegg ikke visste hvor vi skulle!

Del 2 kommer litt senere, har for mange bilder til bare et innlegg, haha!

– Sine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *