Hei!

Den siste uken har det ikke skjedd stort, for det meste jobber vi med gruppeoppgaven vår. Vi har en veldig grei gruppe og et interessant tema – om funksjonshemninger og hvilke muligheter du da har for utdanning – så det går greit! Det er spennende, men også veldig trist å se hvor få med funksjonshemninger som faktisk har tilgang på utdanning. Vi har blant annet vært på et barnehjem her i Hoi An flere ganger nå for å intervjue diverse mennesker der, og det er så fælt å se barna bare ligge der i sengene sine, hele dagen, hver dag.

Regntiden har kommet til byen vår, noe som egentlig er litt greit siden vi ikke kan dra på stranda uansett med tanke på oppgaven vår. Da vi var ute å spiste i går, regnet det så mye mens vi spiste at gatene var HELT fulle av vann da vi syklet hjem igjen. Det var så mye vann at når vi tråkket på pedalen var foten helt under vann. Når det regner her regner det helt sinnsykt mye, så mye at vi er sikre på om at det hadde regnet bare litt til, hadde det ikke vært plass til noe luft. Det hadde bare vært som om noen helte hele havet på oss! Så vi føler oss ganske rustet når det kommer til det meste når vi kommer hjem til Norge egentlig – litt regn? Null stress. Edderkopper som er mindre enn en hånd i størrelsen? Tråkk på dem, så dør de. Rotter som graver rundt i søpla? Herregud, vær glad de holder seg til det og ikke løper rundt i gatene når det er mørkt og du skal hjem fra byen.

Heldigvis er det en ganske snill regntid så langt, og det hender det er sol også. Som i dag, når vi ga oss selv en liten fridag og gikk rundt i den fine gamlebyen og så i litt butikker. Tok litt bilder, så dere kan få se vår søte lille by!

D.I.G.G. frokost!

Brudepar som hadde photoshoot i gamlebyen, aw

Her om dagen stjal vi kjøkkenet til naboen og lagde middag selv! Det er første gang på to måneder, haha!

Dette er Ebbe. I stedet for å sykle som alle andre gjør, går han på rulleskøyter.

Selv om klokken er halv elleve på kvelden skal vi nå fortsette å skrive på oppgaven vår, flinke jenter eller hva??

Vi snakkes!

– Sine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *