Familien som eier huset vårt og som bor ved siden av oss skulle i forrige uke holde et bryllup, og da inviterte de oss! Bryllupet varte i tre dager, men vi var bare med på en av dagene. Selve seremonien med brudekjole og alt var dagen etter, så vi tror det vi var på var som en slags rehersal dinner eller noe sånt. Det var hvert fall veldig gøy å få være med på!

Selve bryllupet var veldig annerledes enn et vanlig norsk bryllup. De hadde mange små runde bord (med røde plastikkrakker til selvfølgelig) og en scene inne i et slags telt. Gjennom hele bryllupet var det en slags konferansier som snakket og introduserte de som skulle opp å synge for brudeparet, fordi selvfølgelig var det også karaoke! De bryr seg virkelig ikke om du kan synge eller ikke, alle klapper like mye uansett.

Dagen før fikk vi jentene som var invitert spørsmål om vi også kunne opptre… Vi bestemte oss for å gjøre det, og sang Alle fugler, haha! Vi bare sa at det var en sang om hell og lykke i livet. Det var en liten kontrast mot karaokesangene de sang, siden vår sang hørtes mest ut som noe som kunne bli sunget i kirka, men det virket som at de syntes det var veldig gøy uansett! Glemte jeg å si at det var 300 gjester der??

Her er hun som eier huset vårt, og bruden i den røde kjolen

Oss på scenen etter at vi hadde sunget, haha!

Brudeparet!

Foreldrene til bruden, hvis jeg har forstått det riktig!

 

Han her viste oss at karaoke ikke har noen aldersgrense

Vi fikk servert rett på rett på rett, men dette var nok ikke favoritten… En hel kylling, inkludert hodet.

En tradisjon er tydeligvis å gå rundt til et bord, skåle, også må alle på bordet drikke opp. Dette gjorde alle konstant gjennom hele festen. Bryllupet startet kl 11, så du kan tro det var mange fulle menn når bryllupet var over to timer senere! Vi fikk beskjed om at det kunne tolkes som uhøflig om vi ikke gjorde det, så her går Hanna og Elise rundt og skåler.

Brudeparet!

Sine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *