Jeg er Andrea, 21 år gammel fra Norge. Jeg er på mitt siste år av en Bachelor i Utviklingsstudier, og jeg har tidligere studert med Kulturstudier i Vietnam, Nicaragua og India. Jeg er utrolig eventyrlysten, og elsker å bli kjent med nye kulturer og utforske alle sider av et nytt land. Gjennom Kulturstudier har jeg fått mulighet til å kombinere studier og reising på en helt unik måte.

Denne høsten har jeg valgt å reise til Ghana for å studere Globale miljøstudier sammen med tjue andre nordmenn, dansker, svensker og ghanesere. Dette er min første tur til det afrikanske kontinentet, og jeg gleder meg stort til å få oppleve hva Vest-Afrika og Ghana har å by på. Cape Coast, byen vi skal bo og studere i, er først og fremst kjent for sin tilknytning til slave-handelen og dekker en svært mørk del av vår historie. Jeg ser frem til å lære mer om hvordan det internasjonale samfunnet har påvirket dette landet, både da og nå. Hvordan slavetiden og kolonimakter har satt sine spor, og hvordan dagens internasjonale samfunn påvirker Ghana, med et spesielt fokus på miljø.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *