Ti skoleuker er snart over her i Cape Coast, helt merkelig å tenke på at jeg snart skal hjem til kalde Norge. Når det er sagt så har vi fortsatt en solfylt uke igjen her i Ghana, Vest-Afrika, som skal fylles med gruppe-eksamen, avskjedsfest og noen late timer på stranden!

I løpet av semesteret har jeg tatt litt bilder fra universitet og fra studiesenteret på Brenu, tenker derfor å fortelle litt om hvordan en typisk studiedag går for seg her i Ghana. Hver morgen kl syv får vi en super frokost servert på hostellet vårt. Det er Latisha som lager mat til oss. Hun er en utrolig flink kokk og du kan høre henne synge høylytt fra kjøkkenet allerede ved daggry. Forelesningene har funnet sted på the University of Cape Coast, hvor vi hører til Institute of Development Studies. Jeg liker veldig godt det faktum at vi studerer på det lokale universitet her nede, det gjør at du blir mer integrert, og du har mulighet til bli kjente med de lokale studentene. Lunsjen vår får vi ofte servert på Brenu, en nydelig liten perle plassert langs kysten. Ingenting er bedre enn å ligge i en av hengekøyene deres og slappe av etter et veldig mektig Ghanesisk måltid, eller rett og slett prøve å bekjempe monsterbølgene som skyller inn over stranden. Dagene avsluttes ofte med en kald øl på uteplassen ved Nana Bema, eller en felles film i stua vår.

he_5

he_6

he_7

he_8

he_9

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *