Hei igjen!

Nå er vi i halvveis av programmet, og her kommer det en livsoppdatering. De sa før jeg dro ned hit at det var vanlig å bli syk, med tanke på at bakteriene er så annerledes. Og selvfølgelig ble jeg det haha. Hadde noe magegreier, og har vært dårlig en stund så jeg har tatt det ganske rolig. Men det er ikke noe spennende å høre om det, men tenkte at det er verdt å nevne med tanke på at det er ganske vanlig. Jeg er bra igjen nå, og legene her var veldig flinke. Det var lett å kommunisere heldigvis. Så det er ingenting å være redd for. Uansett. Her kommer ukens hendelser i bilder!

Jeg har fått meg noen venner fra Costa Rica, som tok meg med opp til en «Mirador» som er en slags utsiktsplass. Det tok kanskje 1 time opp med bil, og så et stykke å gå. Når vi vel kom opp hadde vi utsikt over hele San Jose, og det var så vakkert!

Jeg ble litt overasket da jeg så at det gikk kuer fritt rundt omkring der. De gikk og spiste maten til turistene rundt, og var egentlig veldig sosiale. Men å bli klappet ville de ikke.

Vi hadde «Project week» forrige uke, hvor det er meningen at du skal kunne ta igjen skolearbeid og jobbe med et prosjekt du har fått utdelt. De fleste her gjorde all skole første dagen, for å så dra på ferie resten av uken siden vi ikke har undervisning. Det gjorde jeg også, sammen med en jentegjeng fra klassen, og vi tok turen til Puerto Viejo.

Puerto Viejo ligger ved kysten i Costa Rica, og tilhører den karibiske delen. Det var så mye god mat der, og blandt annet denne desserten som var laget av karibisk kakao. De planter kakao planter i områder rundt, og bruker det mye i matlaging.

Her var hostellet vi bodde på der. Denne kjeden har de overalt i hele Costa Rica, og superpopulært blant backpackere. De hadde basseng og masse god mat.

Her var frokosten min en dag. Alle fruktene var plantet i nærområdet, toppet med karibisk sjokolade. Sykt godt!

Trives bedre og bedre i Costa Rica, og synes det er veldig fint å kunne få reise litt rundt i landet. Vi har en del skole på ukedagene, så det er alltid herlig når helgen kommer og man kan få en liten ferie. Som denne uken, med project week.

-Julia-