Latin-Amerika

Latinamerika-rundt

Studiene

Kombinasjonen av spanskstudier, spanskspråklig hverdagsliv, reiseliv og spesialutdannede universitetslærere gir deg glimrende mulighet til å lære deg spansk.

Spanskstudiene kombineres med engelskspråklige studier i samfunnsvitenskap, bedriftsøkonomi og humaniora.

Les om spanskstudiene i Argentina

Les om spanskstudiene i Costa Rica

        

    

Latin-Amerika

Ved å lære deg spansk styrker du mulighetene dine i et internasjonalt arbeidsliv. Og døren til Latin-Amerika og Spania står åpen for deg resten av livet.

Les om Costa Rica som studiested

Les om Argentina som studiested

Ett, to eller mange semestre

Hvor lenge vil du reise og studere i Latin-Amerika? Du kan begynne med ett semester, og så tar du det derfra. Mange velger å begynne med et semester i Buenos Aires. For så å reise gjennom Latin-Amerika til Costa Rica og fortsette studiene der. Du kan også gjøre motsatt - eller bli værende på samme studiested.

Budsjett for studieår

Lånekassens vilkår for disse studiene er gode. Du får nok støtte til å kunne dekke alle kostnadene dine. Dette reflekterer den politiske målsetningen om at flere skal studere i utlandet. Ikke minst utenfor den engelskspråklige verden.

Tar du to semestere vil du kunne få over 220.000 kr i støtte. Av dette bruker du 142.000 på studiegebyret (som inkluderer bolig). Og sitter igjen med 80.000 til å dekke flyreise, forsikring, lommepenger mm.

Les mer om finansiering

Bachelor eller master fra Latin-Amerika

Studiene kan inngå i norsk bachelorgrad. Men tilbudet er også en inngangsport til videre gradsstudier i Latin-Amerika. Samme hva du vil bli: arkitekt, ingeniør, psykolog, økonom, danser, regissør osv. Våre universitetspartnere har brede studietilbud.

Utforsk Latin-Amerika

Før og etter semesteret har du mulighet til å reise og utforske Latin-Amerika. Ønsker du i tillegg å jobbe i en frivillig organisasjon kan vi gi deg kontakter.

Det organiseres fellesreiser for de som ønsker å reise sammen med andre, og inviduelle reiser for de som ønsker det. Vi har veiledere som hjelper deg med inspirasjon og ideer.

Inspirert av den latin-amerikanske kulturen

— I León fikk jeg raskt et nettverk av både medstudenter og lokale. Noen har jeg fortsatt god kontakt med, noe som er særlig hendig for praktisering av spansk. León er nydelig på alle måter. Man kommer tett på en konsentrert, varmblodig latin-amerikansk kultur, som gav meg et annet perspektiv på norsk kultur og våre væremåter. Vi kan tjene mye på å ta til oss trekk fra den latinamerikanske kulturen, sier tidligere student Oskar Nybråten.

Les mer

Søknadsprosess

Fyll ut søknadsskjemaet. Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender vi deg tilbud om studieplass. Du bekrefter studieplassen ved å betale et depostium på 2000 kr. Deretter vil du motta løpende informasjon frem til studiestart slik at du kan forberede reisen og studiet. Du vil blant annet få oppdateringer om visum, bøker, pakking og Lånekassen.

Informasjonsfilm - 15 minutter

Er det noe du lurer på?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så fort vi kan.

Takk. Du hører fra oss innen en arbeidsdag.

 

studentbloggene, Instagram og TikTok kan du se studenters filmer, bilder og fortellinger fra studiestedene.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev