Personvern

Kulturstudier AS har ansvar for samtlige personopplysninger du oppgir i kontakt med oss. Det gjelder både på hjemmesiden, telefon, epost eller i direkte kontakt på messer og informasjonsmøter eller lignende.

I personvernerklæringen kalles Kulturstudier AS (Org 979391307) for Kulturstudier og du for studenten.

Vi kan kontaktes på følgende måte:

Post: Kulturstudier AS, Markveien 35 B, 0554 Oslo, Norge
Telefon: +47 2235 8022
Email: mail@kulturstudier.no
Hjemmeside: www.kulturstudier.no

Behandling av personopplysninger

Personvernerklæringen gjelder for alle som besøker våre hjemmesider, abonnerer på nyhetsbrev og som velger å studere ved et av våre studiesentre i utlandet.

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger brukes for å identifisere deg. Det er opplysninger om navn, adresse, telefon, email og passopplysninger. 

Årsaken til at vi trenger personopplysningene er at Kulturstudier skal kunne oppfylle våre forpliktelser til deg som student. Men vi samler også informasjon om deg hvis du ikke er student men ønsker å bli kontaktet av oss for informasjon om studiene våre.

Hvis du velger å søke på et av studiene våre, samtykker du i at nødvendige personopplysninger blir oppbevart av Kulturstudier. Siden vi samarbeider med universiteter i Asia, Afrika og Latin-Amerika, kan personopplysningene dine overføres til land utenfor EU når det er nødvendig. Persondata kan også overføres til Gouda, som tilbyr en obligatorisk studentforsikring.

Som personlig databehandler er Kulturstudier ansvarlig for at personopplysningene behandles trygt og at retningslinjene i The General Data Protection Regulation (GDPR) overholdes. Vi håndterer kun sensitive informasjon som er nødvendig for registrering og gjennomføring av studiene. Studentene kan frivillig oppgi relevant informasjon om helsemessige forhold og kostvaner.

Internt i Kulturstudier håndterer vi personopplysningene i vår kundedatabase Everest. Systemet brukes for å levere tjenestene du ber om og til kundeservice i forbindelse med studiene.

Potensielle studenter

Kulturstudier innhenter personlig informasjon gjennom skjemaer på hjemmesiden, ved skolebesøk, informasjonsmøter og messer når du gir samtykke til dette. Dette er nødvendig for å gi deg informasjon om studiene våre. Eksempler på personopplysninger her inkluderer navn, adresse, email, fødselsdato og telefonnummer.

Disse personopplysningene blir lagret i maksimalt 5 år og du kan når som helst be om at opplysningene vi har lagret blir slettet. Det kan du gjøre ved å sende en email om dette til mail@kulturstudier.no

Studenter

Som student godtar du at Kulturstudier innhenter nødvendige personopplysninger for å registrere deg ved universitetet og gjennomføre studiene. Aktuelle personopplysninger er navn, adresse, email, kjønn, fødselsdato, nasjonalitet og telefonnummer. I tillegg kan vi samle inn data som studiebakgrunn, karaktereksempler, personnummer og passkopi til utstedelse av visum. Relevant informasjon om helsetilstand og kostvaner kan også samles inn.

Personopplysningene lagres så lenge det er nødvendig for å levere våre tjenester til deg, våre partnere og relevante myndigheter.

Datasikkerhet

Kulturstudier beskytter personopplysningene gjennom tekniske og organisatoriske løsninger. Spesiell pålogging er nødvendig for tilgang til Kulturstudiers kundebase som administrerer personopplysninger og felles emailkontoer. Alle Kulturstudiers ansatte må overholde interne rutiner om datasikkerhet.

Direkte markedsføring

Kulturstudier bruker nyhetsbrev for å informere om studiene våre. Dette kan inkludere tilbud fra våre partnere, endringer i verden som kan være relevante for deg, endringer i studiefinansieringen og visumregler. Nyhetsbrev og email sendes kun til de som har godtatt å få slik informasjon.

Vi formidler også reisehistorier fra tidligere studenter som ønsker å dele sine erfaringer. Studenter kan også dele bilder og erfaringer på Facebook og våre Instagram-kontoer. Kontopassordet endres regelmessig og det er retningslinjer for hva som kan publiseres.

Cookies og overføring av informasjon

Vi selger ikke kundeinformasjon til tredjepart.

En cookie er en liten tekstfil som lagrer informasjon på datamaskinen, og kan brukes til å spore hva en besøkende gjør på nettsiden. Cookien kan brukes på forskjellige måter, og du som besøkende kan endre innstillingene for disse på datamaskinen din.

Vi bruker cookier for å gjøre opplevelsen på nettstedet vårt så god som mulig for våre brukere. Gjennom bruk av informasjonskapsler satser vi på å tilpasse nettstedet til de besøkendes ønsker, valg og interesser. Lagringstiden til våre cookies er maksimalt 100 dager. Videre bruker Kulturstudier tredjeparts informasjonskapsler for eksempel via Google. Tredjeparts informasjonskapsler tillater bruk av atferds-reklame og kan tilpasse tilbud og informasjon til den som besøker nettsiden samt tidligere aktivitet. Vårt statistikkprogram bruker informasjonskapsler. Du kan slå av kvitteringen av informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Dette kan imidlertid føre til at nettstedet vårt ikke fungerer optimalt når du besøker det.

Dine rettigheter

• Du har rett til å motta informasjon om hvilke personopplysninger vi oppbevarer på deg.

• Du har rett til å be om en korreksjon hvis vi har registrert feil informasjon om deg.

• Du har rett til at personopplysninger blir slettet hvis:

Informasjonen ikke lenger er nødvendig å oppbevare.
Hvis dataene ble lagret med ditt samtykke og du tilbakekaller samtykket.
Hvis personopplysninger er behandlet ulovlig.
Hvis du motsetter deg direkte markedsføring.

• Retten til å bli slettet gjelder ikke ved lovpålagte krav (f.eks. Regnskapsloven) om å beholde dataene.

• Du har rett til å protestere mot oppbevaringen av personopplysninger og Kulturstudier vil da avslutte behandlingen mens saken undersøkes.

• Du har rett til å fremme en klage til Datatilsynet basert på vår behandling av personopplysningene.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre og videreutvikle retningslinjene for personvern dersom det er nødvendig. Du vil alltid finne den nyeste versjonen på nettstedene våre. Omfattende oppdateringer som er kritiske for vår behandling av personopplysningene vil bli formidlet på Kulturstudiers nettsider.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 22. mai 2018

Er det noe du lurer på?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så fort vi kan.

Takk. Du hører fra oss innen en arbeidsdag.

 

Instagram kan du se studenters bilder fra studiestedene.

Les studentenes blogger fra studiestedene.

Besøk oss på Facebook for nyhetsoppdateringer.