Alle våre fag

Semester

Spansk i Costa Rica 30 studiepoeng

Costa Rica

Vil du lære deg spansk? Vil du bo, studere og reise i Latin-Amerika et semester eller studieår? I Costa Rica tilbyr vi spanskstudier på flere nivåer, fra helt nybegynner til avansert. Studiene tilbys i samarbeid med Universidad Internacional San Isidro Labrador. Studiene støttes av Lånekassen, inkludert reisestipend og stipend til skolepenger. Studiene kan inngå i din norske bachelorgrad etter godkjenning ved ditt universitet.

Undervisningsstart er i september og januar.

Mer om

30 studiepoeng

Argentinsk historie 5,5 av 30 studiepoeng

Argentina

Dette studiet gir et dypdykk i Argentinas økonomiske, kulturelle, sosiale og politiske historie fra førkolonial tid til de siste tiårene av det 20. århundre. Studentene vil få en oversikt over de viktigste prosessene som har vært med å forme landets historiske utvikling, internasjonale maktrelasjoner og de sterke båndene til de andre latinamerikanske landene.

Undervisningsstart i februar og august.

Mer om

5,5 av 30 studiepoeng

Latinamerikansk litteratur 7,5 av 30 studiepoeng

Argentina

Dette emnet gir en innføring i latinamerikansk litteratur. Studiet tilbys i kombinasjon med spansk ved det svært moderne og prestisjetunge Universidad Nacional de San Martin i Buenos Aires.

Undervisningsstart i februar og august.

Mer om

7,5 av 30 studiepoeng

CSR: Sustainability Strategies for SMEs 7.5 av 30 studiepoeng

Argentina

Vil du lære spansk og studere CSR i Buenos Aires? I tillegg til spanskkurs kan du velge valgfag CSR. CSR er studiet av hvordan man kan integrere miljø- og sosiale hensyn i bedriftsøkonomien. Spanskundervisningen utgjør tre fjerdedeler av semesteret. For den siste fjerdedelen kan du velge CSR. Studiene tilbys ved det moderne og prestisjetunge Universidad National de San Martin i Buenos Aires.

Undervisningsstart i februar og august.

Mer om

7.5 av 30 studiepoeng

Spansk i Argentina 30 studiepoeng

Argentina

Vil du studere i Argentina? I Buenos Aires tilbyr vi spanskstudier på flere nivåer, fra helt nybegynner til avansert, ved Universidad Nacional de San Martin. I tillegg til spanskstudiene følger du to engelskspråklige emner innen samfunnsfag eller humaniora. Studiene tilbys ved det svært moderne og prestisjetunge Universidad National de San Martin i Buenos Aires. Studiene støttes av Lånekassen, inkludert reisestipend og stipend for skolepenger. Studiene kan inngå i din norske bachelorgrad etter godkjenning ved ditt universitet.

Undervisningsstart er i september og februar.

Mer om

30 studiepoeng

Utviklingsstudier 1 30 studiepoeng

Vietnam

Vil du studere i Vietnam et semester? OsloMet tilbyr et semester med introduksjon til Utviklingsstudier, i Hoi An, Vietnam. Du får tilleggspoeng, 30 studiepoeng, lånekassefinansiering, fantastiske opplevelser og venner for livet.

Studiet gir en tverrfaglig innføring i internasjonale relasjoner og utviklingslandenes situasjon. I tillegg kommer førstehåndskunnskapen fra å studere og leve i et land som har vært gjennom store politiske reformer og omveltninger de siste tiårene.

Undervisningsstart er 6. september og 31. januar.

Mer om

30 studiepoeng

Globale miljøstudier 30 studiepoeng

Ghana

Vil du studere i Afrika et semester? OsloMet tilbyr et fullt semester med globale miljøstudier i Ghana, Vest-Afrika. Du får tilleggspoeng, 30 studiepoeng, lånekassefinansiering, fantastiske opplevelser og venner for livet.

Studiet gir en samfunnsvitenskapelig innføring i globale miljøstudier, og Vestafrika spesielt. Studiet omhandler miljøproblemers årsaker og dynamikk, og ulike perspektiver på forvaltning av naturressurser.

Undervisningsstart 6. september 2021.

Mer om

30 studiepoeng

Freds- og konfliktstudier 30 studiepoeng

Nepal

Vil du studere et semester i tropiske Pokhara, Nepal? OsloMet tilbyr et fullt semester med freds- og konfliktstudier ved foten av Himalaya. Du får tilleggspoeng, 30 studiepoeng, lånekassefinansiering, fantastiske opplevelser og venner for livet.

Freds- og konfliktstudier gir en tverrfaglig innføring i studiet av prosesser som fører til konflikt og konfliktløsning, på lokalt, regionalt og globalt nivå, og med fokus på Sør Asia.

Undervisningsstart er 6. september og 31. januar.

Mer om

30 studiepoeng

Studieår

Andre kombinasjoner 60 studiepoeng

Jorda rundt-studier

Mange studenter velger å studere to eller tre semestere med Kulturstudier. De fleste av våre studier har bærekraftig utvikling som fellesnevner, og kan med hell kombineres. Hvert semester gir 30 studiepoeng som kan inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole. Snakk gjerne med oss og din studieveileder om innpassning i din bachelorgrad.

Mer om

60 studiepoeng

Spansk årsstudium 60 studiepoeng

Jorda rundt-studier

Nå kan du lære deg flytende spansk i Latinamerika med full finansiering fra Lånekassen. Du studerer først Spansk i Argentina. Deretter kan du backpacke nordover gjennom Latinamerika til Nicaragua der du studerer videre. Du kan også velge motsatt rekkefølge, eller å ta et fullt studieår på ett av stedene.

Undervisningsstart 29. august og 5. februar.

Mer om

60 studiepoeng

Bachelor

Bachelorgrad i Argentina Bachelor/Master

Argentina

Kulturstudier er din inngangsport til en eventuell bachelorgrad eller mastergrad fra den spansktalende delen av verden. Vår universitetspartner i Buenos Aires er blandt latinamerikas beste universiteter med et bredt studietilbud. Våre språkstudier og praktiske oppfølging gir deg den hjelpen du trenger med å komme igang med en latinamerikansk bachelorgrad.

Mer om

Bachelor/Master

Er det noe du lurer på?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så fort vi kan.

Takk. Du hører fra oss innen en arbeidsdag.

 

Instagram kan du se studenters bilder fra studiestedene.

Les studentenes blogger fra studiestedene.

Besøk oss på Facebook for nyhetsoppdateringer.